Downloads

Onze school heeft een lange voorgeschiedenis. Meer dan anderhalve eeuw geleden zag zij het licht, in een particulier initiatief van de toenmalige minister van Justitie, mr. J. van der Brugghen. Hij richtte in 1843 de school op. Deze verrees in ‘De Klokkenberg’, een steegje in de binnenstad waar de noodklok van Nijmegen stond. In 1971 verhuisde de school naar de huidige locatie. Een plezierige plek, alleen al vanwege de tot de verbeelding sprekende voorgeschiedenis. Hier op de stuwwallen van het Kops Plateau, bouwden de Romeinen hun militaire nederzettingen om de noordgrens van het Romeinse Rijk te bewaken.

Een indrukwekkend verleden, maar onze focus ligt natuurlijk op heden en toekomst.
In ons Schoolplan noteerden wij onze ambities voor de komende vier jaar. Benieuwd? Klik onder op de link.
In het Ondersteuningsplan is een vierjarig beleid uitgestippeld met routes en stappen voor ondersteuning van kinderen. Klik onder op de link.
De Schoolgids is een onmisbaar handboek voor ouders met achtergrondinformatie over alles wat er in de school gebeurt. Klik onder op de link.

Een school met een rijk verleden en een veelbelovende toekomst. Wilt u hier uw kind met plezier wijzer zien worden? Om uw kind(eren) aan te melden voor basisschool De Klokkenberg gaat u naar de website www.schoolwijzernijmegen.nl. Daar leest u precies wat u moet doen.

Klik op de onderstaande pdf iconen om de documenten te openen.

Bent u geïnteresseerd in onze basisschool?
Schrijf uw kind hier in!

Onze partners

Aan het woord